27 Temmuz 2010 Salı

GF FERRE KOL SAATİ MODELLERİ SAAT MODASINA ÖNCÜLÜK EDİYOR

Occhio D'Oro ödülü, Miltan Şehri Altın Madalyası, İtalya Cumhurbaşkanlığı Onur ödüllerini alan ünlü GF Ferre saat 1974 yılında Gianfranco Ferré tarafından kurulmuştur. Rekabet içinde olduğu firmaları açık ara arkada bırakan kol saati modelleriyle marka çok hızlı ilerleyiş göstermiştir. Kurulduğu tarihten itibaren saat modasında da bir çığır açan markanın amacı kadın zerafetini saatleriyle görsel bir şölene dönüştürmek olmuştur. Bunun için tasarımlarında Gf Ferre bayan kol saati modelleri yer almaktadır. İlk ürünleri de bayan kıyafetleri olmuştur.

Bayanların gözdesi olan tasarımlarını göz alıcı bir şıklıkla oluşturan markanın en önemli özelliği her kadına hitap edebiliyor olmasıdır. Üstün teknoloji ürünleri olan bu saatler iki koleksiyondan oluşmaktadır. Bunlar;

* GF Ferre bayan kol saati modelleri
* GF Ferre erkek saatleri

Kalitesiyle, imajını başarılı bir şekilde sürdüren markanın sayısız modeli vardır. Türkiye'de de bu saat çeşitleri seçkin mağazalarda yer almaktadır. Türk kadınının da ilgisini çeken bu kol saati markası gündelik hayattaki duruşunu gece kıyafetlerine taşımaktadır. Bilekte şık duruşu kışkırtıcı bir hava katması kişinin kendisini özel hissetmesine sebep olmaktadır. Her saat modelinde paslanmaz çelik kasa ve su geçirmezlik özelliği kullanılmıştır. Kendini özel hisseden bayanların tek tercihi olan bu markanın model seçenekleri bir hayli fazladır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder