30 Ocak 2010 Cumartesi

Burberry Saat - Sevgililer Günü Hediyesi - 14 Şubat

Burberry saat markası evrenselleşmiş bir çok ürüne sahip olan bir markadır. Bu marka İngiltere'de Thomas Burberry kol saati'nin bir butik kurmasıyla başlamıştır. Gabardin adında bir kumaş üretmesi hemen hemen her ürününde yer almasını sağlamıştır.

Yıllardır adından söz ettiren bu kumaş İngiliz Kara Kuvvetlerinin yağmurluk üretiminede konu olmuştur. Zamanında da bu yağmurluklar Hollywood yıldızlarının Burberry bayan kol saati takmasıyla gözde haline gelmiştir. Burberry saat markası sayısız ödüle sahip ve en önemliside Kraliyet onur ödülü almış olmasıdır.Çanta ve ayakkabıda inanılmaz beğeniye sahip olan Burberry kol saatleri ile de bunu pekiştirmiştir.

Marka, saat çeşitlerinin çoğunda ünlü gabardin kumaşına yer vermektedir.

Saat markasının birbirinden zengin ve gösterişli tasarımları bu kumaşla harmanlanınca ortaya mükemmel bir ürünler çıkmaktadır. Tasarımların su geçirmezlik özelliğiyle güveni ve rahatlığı sağlamaktadır. Ayrıca kol saati aksesuarlarını paslanmaz çelik ve deri kayıştan oluşturmaktadır. Her saat modelinde çelik kasa kullanması firmanın kaliteye ve dayanıklılığa verdiği önemi göstermektedir. Bayanlar için ise paslanmaz çelik kayış, deri kayış ve kristal camlardan oluşan Burberry erkek kol saati modelleri ile mükkemmeliği tasarlayarak zerafeti yansıtmaktadır. Bu markanın en önemli saat modelleri Burberry Heritage ve Burberry Signature'dir.

Tercihinizi Burberry Saat ile doğrulamış olucaksınız.

2 yorum:

  1. Burbery saatler gerçekten çok zarif. Kesinlikle ödediğiniz paranın hakkını size vermekte. Hediye konusunda kararsız iseniz Burbery kol saati alabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  2. Bu İngiliz markasını herkese tavsiye ederim. Saatleri çok kaliteli . Yakın çevremde birkaç kişi kullanıyor. Henüz bende yok ama almayı düşünüyorum

    YanıtlaSil