19 Ocak 2010 Salı

Swatch Saatler

Yetişkin insanların genellikle büyük bir bölümünün tercihi olan swacth marka saatler hızla elit olmaktan çıktı. Elit kesimin bu ürünleri tercih etmesinin nedeni oldukça şık olmasıdır. Fakat orta halli kesim daha çok bu saat modellerinin pahalı olmasından dolayı bir çok sayı da insan sadece vitrinlerden bu saatleri takip edebilmektedir. Bu nedenle swatch saatler daha çok elit kesimin ürünü olarak nitelendirilir.

İş adamlarının ve iş dünyasındaki her bay bu saat leri kullanır. Çünkü saatlerin takım elbiselere daha şık durmasından dolayı ilgiyi arttırmıştır. Bu sebebten dolayı takım elbiselerini iş yaşamında çoğunlukla kullanan yetişkin insanlar bu saatlere doğru yönelmektedir. Swatch saat modelleri arasında bir çok çeşit bulunmaktadır. Örneğin gümüş kaplamalı ve altın kaplamalı saatler de bulunmaktadır.

Swatch saat modelleri arasında dijital göstergeli saat bulunmamaktadır. Çünkü dijital göstergeli saatler üretici firmanın prensibini bozar. Bu nedenle daha çok şık ve iş adamlarına uygun saat modelleri tercih edilir.

2 yorum:

  1. Swatch saatler kuşkusuz Türkiye pazarına çok hakim . Ben yıllar önce bir kol saati almıştım ve hala kullanıyorum. Şimdi de bakıyorum swatch çizgisini hiç bozmadan yeni tasarımları ile dikkat çekiyor. Özellik ile bayan kol saatlerini tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  2. Swatch dayanıklılığı ve tasarımı ile gerçekten ücretinin üstünde bir saat markası. Özellikle 15-30 yaş arası için vazgeçilmez. Bu arada flik flak ta Swatch a ait bir marka ve çocuk saatleri satmakta.

    YanıtlaSil